Specialist in betaalbare koopwoningen in Italië
Uw droomhuis op basis van no cure no pay

Tevreden klanten over huis tweedehuis en Cilento Droomhuizen:

 
Scitternede villa in een prachtige omgeving
                                                                        Een schitterende villa in een prachtige omgeving
 

Geheel nieuw gebouwde villa met super zeezicht

Het droomhuis in Italië, waar zoek je dat, hoe realiseer je dat?  
De website van Ger Eikendal was een eye opener voor mij. Hoewel ik al veel  voetstappen in Italie had gezet en dat gedurende lange tijd, waren de sfeerbeelden van de Cilento op Ger’s site in zekere zin nieuw. Ik dacht dat een zo natuurlijk, mooi en relatief ongerept Italië niet meer bestond. Het tegendeel bleek waar.
Met Ger hebben we bestaande huizen en stukken grond bekeken in verschillende delen van de Cilento. Zijn lange ervaring in en met de Cilento hebben ons geholpen tot het juiste besluit te komen: het kopen van een mooi stuk grond met een geweldig uitzicht, 360 graden in het rond: de zee, stadjes in de ontrek en de geweldige Monte Bulgeria in onze achtertuin.
Op die plek hebben we, gebruikmakend van Ger’s contacten en ervaring ons heerlijke huis in de Cilento gebouwd. Een groot genot, nog steeds, elke keer als we er zijn. 
 
 

een geweldig zeezicht.
 
                                              De villa is zeer rustig gelegen en heeft een adembenemend uitzicht op zee.

N.B. van Ger: Indien u met de eigenaar van de bovenstaande villa in contact wenst te komen dan is hij hiertoe bereid. Stuur ons een berichtje en wij zullen u de contactgegevens verstrekken.

N.B. van Ger: Deze villa is gebouwd door een van de twee betrouwbare aannemers waarmee CilentoDroomhuizen samenwerkt. Ook alle noodzakelijke handelingen voor de bouw, zoals het aanvragen van de  bouwvergunning, is door het Cilento Droomhuizen team verzorgd.

 

 

De eigenaar heeft deze koopvilla naar zijn smaak en voorkeur af laten bouwen en compleet gemaakt met een prachtig zwembad.

verkochte-villa-in-cilento

Heerlijke villa met een schitterend zwembad.

 

Cilento Droomhuizen,

Mijn vrouw en ikzelf droomden al een tijdje van een vakantiehuisje in het buitenland.

Op een vakantie beurs second home in Den Bosch in 2009 kwam ik Ger Eikendal tegen die informatie had over Il Cilento in zuid-Italie en met Ger had ik direct een klik.

We spraken af dat ik naar Italie zou komen om eens vrijblijvend met Ger rond te kijken wat daar allemaal mogelijk was.
Er waren diverse projecten beschikbaar maar op een plek viel direct mijn oog en ik had een goed gevoel bij Ger Eikendal en de Italianen die ik daar door Ger heb leren kennen. De koop was eigenlijk heel snel en tot volle tevredenheid geregeld en we genieten nu al weer jaren van deze superplek in Italie.

Ondertussen hebben we wat aanpassingen gedaan en verhuren ons huis ook in de tijd dat we er zelf niet zijn. Dat kan ook via Ger. (Opmerking van Ger: na verkoop van Sud Italia kan dit nu via Gertjan de Waard: www.suditalia.nl)

Ik heb Ger leren kennen als een uitermate betrouwbare en meedenkende man die trots is op zijn: “ Il Cilento” .

Hij behandelt je als een vriend die een droom wil realiseren en niet alleen voor de vergoeding die het meer dan waard is geweest.

Silvester Bruin

Tel: 0630638880
info@silvesterdebruin.com
 www.silvesterdebruin.com

verkochte-woning-in-Cilento-Zuid-Italië
Dit geweldige uitzicht over de Golfo di Policastro heeft de familie de Bruin vanaf het dakterras van het huis.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

N.B. Ger: Deze villa is afgebouwd door een van de twee betrouwbare aannemers waarmee Cilento Droomhuizen samenwerkt. Ook de vergunning voor het zwembad is door het Cilento Droomhuizen Team verzorgd.

 

VILLA MELLES

Een geweldig uitzicht op zee.

Nadat wij in contact waren gekomen met Ger Eikendal nodigde hij ons uit om naar Cilento te komen om een aantal bouwpercelen te bezichtigen. Hij heeft ons geduldig rondgeleid en veel informatie verstrekt. Uiteindelijk hebben wij ons oog laten vallen op een prachtig perceel met zeezicht dat wij dan hebben aangekocht. Het ingenieursbureau heeft voor ons een fraaie villa ontworpen. Ger heeft daarbij een prettige bemiddelende rol gespeeld. Ook tijdens de aankoop en bouwprocedure heeft Ger veel vertalingen voor ons gedaan en was hij een grote steun.
Ook na het overlijden van mijn man waren er een fix aantal problemen op te lossen en ook toen was Ger bereid om mij te helpen met zijn Italiaanse connecties.
Ger is een betrouwbaar en aangenaam persoon.

Anneke Melles.

Een geweldig uitzicht op zee.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

U zult waarschijnlijk opmerken dat er niet veel reviews zijn. Dat betekent niet dat wij niet meer tevreden klanten hebben maar niet iedere klant wenst zijn tweede huis gepubliceerd zien. Dat vinden wij jammer maar deze privacy respecteren wij natuurlijk.

 

Bekijk ons gehele aanbod
Cilento Droomhuizen biedt u unieke objecten aan.
U vindt deze nergens anders!

Cilento Droomhuizen

Technisch adviesbureau voor aankoop van onroerend goed in Cilento.
Carmen & Ger Eikendal
Kraneweg 117
98718JN Groningen
050 3131439

© 2017 cilentodroomhuizen.nl

KvK nr.: 01157937

 

Algemene Voorwaarden en Opdracht tot dienstverlening.

Algemene voorwaarden

Opdracht tot dienstverlening

Meer interessante links.

Spazio Architecten: architecten & adviseurs, Nederlands management in Italië.

Mondi: belangenorganisatie voor (potentiële) eigenaren van recreatiewoningen in het buitenland.

Il Giornale
Veel informatie over Italië.

Disclaimer & Privacy

Disclaimer en privacy