Specialist in betaalbare koopwoningen in Italië
Uw droomhuis op basis van no cure no pay

Uw tweede huis en de bereikbaarheid

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op uw tweede huis in Zuid-Italië dan is de bereikbaarheid van uw droomhuis van belang. Wij hebben hieronder op een rij gezet hoe u comfortabel bij uw tweede huis kunt arriveren.

Met de Auto(slaap)trein

Vindt u de auto reis naar Zuid-Italië te lang maar wilt u toch over uw eigen auto beschikken, dan is de autotrein een uitkomst. Zeer comfortabel en gemakkelijk en de manier om vanaf het eerste moment ontspannen van uw welverdiende vakantie te genieten is met auto en al op de trein te stappen. Namelijk op een speciale trein die op het gebied van service en comfort is ingesteld op de wensen van vakantiegangers.

Vanuit Duitsland met de DB Autozug

De DB Autozug (de Duitse autotrein) heeft comfortabele nacht- én dagverbindingen. Uw eigen auto én DB Autozug vormen zo de ideale reiscombinatie. Via de site van de Deutsche Bahn kunt u eventueel direct online de trein boeken. Als u de trein online reserveert gelden de voorwaarden van Deutsche Bahn.

Op de Nederlandstalige website  De Treinreiswinkel vindt u ook allerlei informatie over treinreizen, waaronder reizen met de slaaptrein.

Met het vliegtuig.

De webstie Skyscanner vergelijkt razendsnel meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen om goedkope vliegtickets voor u te vinden.

Om de juiste vlucht te vinden naar Zuid Italië (o.a. Napels, Basilicata, Campanië, Sicilië) kunt u ook kijken op de overzichtsite van Lowcost airlines. Goedkope vluchten worden onderandere uitgevoerd door Transavia, RyanAir en EasyJet. Let u wel op dat de beschikbaarheid van de verbindingen seizoensafhankelijk is.

Let op: De hier verstrekte informatie is zeer gevoelig voor veranderingen. Wij adviseren u dan ook altijd de verstrekte informatie te controlen – zie ook onze Disclaimer

Bekijk ons gehele aanbod
Cilento Droomhuizen biedt u unieke objecten aan.
U vindt deze nergens anders!

Cilento Droomhuizen

Technisch adviesbureau voor aankoop van onroerend goed in Cilento.
Carmen & Ger Eikendal
Kraneweg 117
98718JN Groningen
050 3131439

© 2017 cilentodroomhuizen.nl

KvK nr.: 01157937

 

Algemene Voorwaarden en Opdracht tot dienstverlening.

Algemene voorwaarden

Opdracht tot dienstverlening

Meer interessante links.

Spazio Architecten: architecten & adviseurs, Nederlands management in Italië.

Mondi: belangenorganisatie voor (potentiële) eigenaren van recreatiewoningen in het buitenland.

Il Giornale
Veel informatie over Italië.

Disclaimer & Privacy

Disclaimer en privacy