Specialist in betaalbare koopwoningen in Italië
Uw droomhuis op basis van no cure no pay

Il Cilento, wandelparadijs tussen geiten en schaapskuddes

Cilento-wandelparadijs

 Avontuurlijk wandelen in Cilento

“Een voettocht is de beste manier om het land te ontdekken en zijn volk te leren kennen”. Want zelf ontdekken zal het zeker worden. U zult, zo in de nabijheid van uw tweede huis, weinig uitgestippelde paden met ondersteunende bewegwijzering vinden in het wandelparadijs Il Cilento. Maar wie wil er platgetreden paden?  U zult regelmatig loslopende ezels, geiten en schaapskuddes, begeleid en beschermd door enkele honden, tegenkomen. Of u wordt vriendelijk gegroet door een echtpaar, bezig in hun moestuin, en dat u nieuwsgierig vraagt waar u vandaan komt. En trots kunt u vertellen dat u in de nabijheid uw droomhuis heeft gevonden.

Het ene moment wandelt u door dichte bossen met kastanjebomen, even later over een veld vol bloemen, luisterend naar de vogels en de geuren opsnuivend van oregano, munt en tijm.

Voor u doemt één van de vele schilderachtige bergdorpjes op. Op het dorpsplein neemt u een “caffè” of een lokaal wijntje.

Hoog boven de Massetakust kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht over de Golfo di Policastro en haar ongerepte baaien tussen steile rotsen waarna u even later af te dalen om een duik te nemen in het kristalheldere water.

 

     

                                                                     De ongerepte Massetakust

 

Het opvallend groene Cilento heeft vele diepe canyons met idyllische beekjes en rivieren die u na elke hoek een nieuwe verrassing brengen.

Het gehele jaar kunt u in Cilento wandelen: ’s winters in de sneeuw, in het lente omringd door voorjaarsbloesem, in de zomer verkoeld door een bries van zee en in het najaar genietend van vele herfstkleuren en de Italiaanse gastvrijheid tijdens één van de vele oogstfeesten. En van dit paradijs kunt u volop genieten vanuit uw tweede huis in Cilento.

De toerist heeft Parco Nazionale e Vallo di Diano nog niet ontdekt. Ook de lokale toeristische organisaties zijn zich aan het ontwikkelen. Eén van de organisaties is Gruppo Escursionistico Trekking (GET)

 

         

 

 

      

 

 

     

 

 

Bekijk ons gehele aanbod

 

Cilento Droomhuizen biedt u unieke objecten aan.
U vindt deze nergens anders!

Cilento Droomhuizen

Technisch adviesbureau voor aankoop van onroerend goed in Cilento.
Carmen & Ger Eikendal
Kraneweg 117
98718JN Groningen
050 3131439

© 2017 cilentodroomhuizen.nl

KvK nr.: 01157937

 

Algemene Voorwaarden en Opdracht tot dienstverlening.

Algemene voorwaarden

Opdracht tot dienstverlening

Meer interessante links.

Spazio Architecten: architecten & adviseurs, Nederlands management in Italië.

Mondi: belangenorganisatie voor (potentiële) eigenaren van recreatiewoningen in het buitenland.

Il Giornale
Veel informatie over Italië.

Disclaimer & Privacy

Disclaimer en privacy