Specialist in betaalbare koopwoningen in Italië
Uw droomhuis op basis van no cure no pay

https://www.facebook.com/CilentoNature/videos/581518525379500/

Van 28 februari t/m 6 maart zijn Carmen en ik met 2 geïnteresseerde klanten naar Cilento geweest. 
Met het weer troffen we het niet. Bij aankomst was het 2 graden en er lag sneeuw. In de meer dan 40 jaar dat wij in Cilento komen hadden wij dit nog nooit me gemaakt.
Ook de lokale bevolking was er door van slag. Men is in de winterperiode wel vaker een koudere periode gewend maar dit was bijzonder. Nagenoeg alle winkels hebben geen verwarming evenals vele restaurants. Waarom zou je een dure verwarmingsinstallatie ( in aanleg en gebruik) installeren als je die maar enkele dagen of weken hoeft te gebruiken.

 

      

 

Gelukkig was het op de eerste bezichtigingsdag een stuk warmer: 18 graden. 
Helaas begon het de tweede dag flink te regenen. Ook de 3e en de 4e dag was het bar en boos. Wij vonden het verbazingwekkend dat beide klanten de moed er zo goed in hielden.
Op mijn opmerking dat met dit weer niet een perceel er aantrekkelijk uitziet meldden beide klanten dat ze daar wel door heen konden kijken. 
Enkele dagen na terugkomst in Nederland gaven beiden aan verder te willen gaan in hun traject op zoek naar hun droomhuis in Cilento.

      

 

logo-il-giornale

Mooiste strand van Italië in de onontdekte Cilento

 

Onlangs schreven we over de nog relatief onbekende en ongerepte Cilentostreek, net onder Napels. Nu is een van de fraaie stranden van het gebied uitgekozen tot het mooiste strand van Italië. Het gaat om het Cala degli Infreschi in Marina di CamerotaDe eretitel wordt gegeven door de  Italiaanse milieuorganisatie Legambiente en de Guida Blu van Touring Club Italiano.

Het strand ligt aan een natuurlijke baai met kristalhelder water en is alleen per boot of te voet te bereiken na een stevige wandeling door het mediterrane struikgewas. Dat je er niet zo makkelijk kan komen is misschien een nadeel maar draagt wel bij aan het succes. 

paradijs

 

 

Nieuwsbrief Cilento Droomhuizen: 1
 
Afbeelding

 

Beste Italië liefhebbers,

In het verleden heeft u op de een of andere wijze contact gehad met Il Cilento, Sud Italia of Il Cilento property Solutions.
In 2001 zijn mijn vrouw Carmen en ik begonnen met het verhuren van vakantiewoningen in Cilento.
Omdat er vanuit onze gasten vraag was naar koopwoningen zijn wij in de verkoop van onroerend goed in Cilento gerold.
In 2011 hebben wij het gebied voor verhuur van vakantiewoningen uitgebreid met de Sorrentokust, Amalfikust, Basilicata en Sicilië.
Naast bovenstaande activiteiten ben ik nog actief als kunstschilder.
www.gereikendal.nl
Om al deze bezigheden goed te kunnen uitoefenen hebben Carmen en ik besloten Sud Italia (www.suditalia.nl)  per 1 januari 2017 aan Gertjan de Waard te verkopen. Gertjan was al actief met de verhuur van vakantie accommodaties aan het Comomeer en hij heeft samen met zijn vrouw Claudia een fraaie B&B in Acqui Terme (Piemonte).
Wij gaan verder met de verkoop van onroerend goed in Cilento onder de naam Il Cilento Droomhuizen (www.cilentodroomhuizen.nl).

 

 

Betaalbare koopwoningen, bouwkavels en deskundige aankoop- en bouw begeleiding in Zuid-Italië. Droomt u al lang van uw tweede huis of bouwkavel in Zuid-Italië? Cilento Droomhuizen helpt u uw droom realiseren.
 
Cilento Droomhuizen is een kleinschalig, technisch adviesbureau voor aankoop van uw koopwoning of bouwkavel in Cilento in de regio Campania in Zuid-Italië. 
 
Cilento Droomhuizen heeft een ruim aanbod van betaalbare koopwoningen en bouwkavels. Daarnaast begeleiden wij u gedurende het gehele aankoopproces en indien nodig, bij het bouw of verbouwproces.
 
Wij, Carmen & Ger Eikendal, komen al meer dan 40 jaar in Cilento in Zuid-Italië en hebben er in het jaar 2000 ons tweede droomhuis en in 2006 ons derde droomhuis gekocht. In de afgelopen decennia hebben wij veel expertise opgedaan en veel goede vaklieden verzameld om onze klanten van een goede service te kunnen voorzien.
 
Het gebied waar Cilento Droomhuizen actief is, is relatief klein, namelijk het zuidelijke deel van Nationaalpark Il Cilento. Hierdoor hebben wij veel overzicht en is de controle groot.
De werkwijze van Cilento Droomhuizen is kleinschalig en wij bieden de onroerende goederen direct aan onze klanten aan, d.w.z. direct van de eigenaar.  Er zit dus geen makelaar tussen, waardoor wij de koopwoningen en de bouwkavels voordelig aan de klant kunnen aanbieden.
Ook heeft Cilento Droomhuizen geen duur kantoor en personeel waardoor wij onze commissie laag kunnen houden. 
 

 

Waarom uw koopwoning in Zuid-Italië kopen via Cilento Droomhuizen?
 
Cilento Droomhuizen verkoopt geen vakantiewoningen, op kleine stukjes grond, in krappe resorts. In de omgeving waar Cilento Droomhuizen werkzaam is zijn de bouwverordeningen streng geregeld. Dat betekent dat wanneer u hier uw eigen vakantiewoning wil realiseren dat u verplicht ben om een aanzienlijk bouwperceel aan te kopen. Deze maatregel zorgt er voor dat de Cilentokust niet wordt vol gebouwd en verzekert u ervan dat wanneer u uw droomhuis heeft verworven dat u over 10 jaar niet omgeven bent door vele andere vakantiehuizen.
 
Cilento Droomhuizen werkt op basis van No cure, No pay. D.w.z. indien u, ook na vele bezichtigingen, geen geschikte koopwoning heeft kunnen vinden, u ons geen commissie verschuldigd bent, dit in tegenstelling tot  veel collega’s, die veelal € 25,- per uur declareren.
 
Of u voor een beperkt budget een bescheiden  tweede huisje zoekt of dat u het roer om wilt gooien en u een B&B of camping wilt beginnen, Cilento Droomhuizen zal zich voor u inspannen om een passende droom accommodatie voor u te vinden.
 
Op onze website laten wij u kennis maken met het schitterende Cilento in Zuid-Italië. Het is onze opvatting dat je beter een iets minder fraai, tweede huis kunt kopen in een mooie omgeving dan een prachtig huis in en minder fraaie omgeving.
 
Wij hopen dat wij u nieuwsgierig hebben gemaakt en dat u onze website gaat bezoeken. Mocht u naar aanleiding van dit bezoek vragen hebben dat kunt u contact met ons opnemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Mocht u deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer willen ontvangen, wilt u mij dit per mail willen laten weten?
 
Cilento Droomhuizen biedt u unieke objecten aan.
U vindt deze nergens anders!

Cilento Droomhuizen

Technisch adviesbureau voor aankoop van onroerend goed in Cilento.
Carmen & Ger Eikendal
Kraneweg 117
98718JN Groningen
050 3131439

© 2017 cilentodroomhuizen.nl

KvK nr.: 01157937

 

Algemene Voorwaarden en Opdracht tot dienstverlening.

Algemene voorwaarden

Opdracht tot dienstverlening

Meer interessante links.

Spazio Architecten: architecten & adviseurs, Nederlands management in Italië.

Mondi: belangenorganisatie voor (potentiële) eigenaren van recreatiewoningen in het buitenland.

Il Giornale
Veel informatie over Italië.

Disclaimer & Privacy

Disclaimer en privacy