Specialist in betaalbare koopwoningen in Italië
Uw droomhuis op basis van no cure no pay

Betaalbare koopwoningen, bouwkavels en deskundige aankoop- en bouw begeleiding in Zuid-Italië. Droomt u al lang van uw tweede huis of bouwkavel in Zuid-Italië? Cilento Droomhuizen helpt u uw droom realiseren.

paradijselijk                                             
                                       In Cilento de Massetakust: en van de mooiste kusten van Italië

 

Cilento Droomhuizen is een kleinschalig, technisch adviesbureau voor aankoop van uw koopwoning of bouwkavel in Cilento in de regio Campania in Zuid-Italië.

Cilento Droomhuizen heeft een ruim aanbod van betaalbare koopwoningen en bouwkavels. Daarnaast begeleiden wij u gedurende het gehele aankoopproces en indien nodig, bij het bouw of verbouwproces.

Wij, Carmen & Ger Eikendal, komen al meer dan 40 jaar in Cilento in Zuid-Italië en hebben er in het jaar 2000 onze tweede droomhuis en in 2006 ons derde droomhuis gekocht. In de afgelopen decennia hebben wij veel expertise opgedaan en veel goede vaklieden verzameld om onze klanten van een goed service te kunnen voorzien.

Bekijk ons gehele aanbod

 

 
Riante villa: super zeezicht, zeer geschikt als B&B. (klik hier voor meer informatie)   Geheel gerestaureerd, authentiek huis: € 165 000,-(klik hier voor meer informatie)

 

Het gebied waar Cilento Droomhuizen actief is, is relatief klein, namelijk het zuidelijke deel van Nationaalpark Il Cilento. Hierdoor hebben wij veel overzicht en is de controle groot.
De werkwijze van Cilento Droomhuizen is kleinschalig en wij bieden de onroerende goederen direct aan onze klanten aan, d.w.z. direct van de eigenaar. Er zit dus geen makelaar tussen, waardoor wij de koopwoningen en de bouwkavels voordelig aan de klant kunnen aanbieden.
Ook heeft Cilento Droomhuizen geen duur kantoor en personeel waardoor wij onze commissie laag kunnen houden.

 

Waarom uw koopwoning in Zuid-Italië kopen via Cilento Droomhuizen?

Waarom is Cilento droomhuizen uniek

Cilento Droomhuizen bemiddelt niet bij verkoop van vakantiewoningen op kleine stukjes grond, in krappe resorts. In de omgeving waar Cilento Droomhuizen werkzaam is zijn de bouwverordeningen streng geregeld. Dat betekent dat wanneer u hier uw eigen vakantiewoning wil realiseren dat u verplicht ben om een aanzienlijk bouwperceel aan te kopen. U zult denken dat dit de prijs flink zal opdrijven maar dat valt erg mee omdat de vierkante meterprijs laag ligt.
Deze maatregel zorgt er voor dat de Cilentokust niet wordt vol gebouwd en verzekert u ervan dat wanneer u uw droomhuis heeft verworven dat u over 10 jaar niet omgeven bent door vele andere vakantiehuizen.

No cure, No pay

Cilento Droomhuizen werkt op basis van No cure, No pay. D.w.z. indien u, ook na vele bezichtigingen, geen geschikte koopwoning heeft kunnen vinden, u ons geen commissie verschuldigd bent, dit in tegenstelling tot veel collega’s, die veelal € 25,- per uur declareren.

Voor elk budget, voor elke droom.

Of u voor een beperkt budget een bescheiden tweede huisje zoekt of dat u het roer om wilt gooien en u een B&B of camping wilt beginnen, Cilento Droomhuizen zal zich voor u inspannen om een passende droom voor u te vinden.

Informeer naar de bezichtigingsmogelijkheden
 
Deel van de heuvel (7000 m2) aan zee zijde:
€ 45 000,-
  Olijfboomgaard & geweldig uitzicht op zee:
€ 18 000,

Uw droomhuis in een schitterende, authentieke omgeving.

Op onze website www.cilentodroomhuizen.nl https://www.cilentodroomhuizen.nl/laten wij u kennis maken met het schitterende Cilento in Zuid-Italië. Het is onze opvatting dat u als toekomstige tweede huisbezitter niet allen gebaat bent met een fraai huis maar dat huis moet zich ook in een prachtige omgeving bevinden. 

 

Cilento Droomhuizen is geregistreerd bij Mondi.

Mondi is een organisatie die opkomt voor de belangen van haar leden en hen voorziet van praktische en preventieve informatie om succesvol een (tweede) woning in het buitenland of een recreatiewoning in Nederland aan te schaffen.

Waar, bij of via wie leden uiteindelijk kopen is Mondi om het even, zolang onze leden maar succesvol kopen en vooral lang van hun aankoop kunnen genieten.
Ook als ze tegen obstakels aanlopen na de aankoop kunnen ze als lid een beroep op Mondi doen.
Mondi is uniek en anticipeert op vragen van leden, waar alle belanghebbenden via een afgeschermde omgeving in landendossiers en themapagina’s op Mondi.nl en Mondi.be veel profijt van hebben met voordeel dat kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Daarnaast scheidt Mondi het kaf van het koren via een geavanceerd beoordelingssysteem. Er zijn nogal wat eendagsvliegen, gelukszoekers en helaas ook oplichters actief op de internationale vastgoedmarkt.

 

mondi-logo

 

 

11

mrt 18

11 maart 2018

Schitterend Cilento

https://www.facebook.com/CilentoNature/videos/581518525379500/

Lees verder

11

mrt 18

11 maart 2018

Bezichtigingsdagen met 2 geïnteresseerde klanten.

Van 28 februari t/m 6 maart zijn Carmen en ik met 2 geïnteresseerde klanten naar Cilento geweest.  Met het weer...

Lees verder

31

mei 17

31 mei 2017

Artikel in Il Giornale over Cilento 2

  Mooiste strand van Italië in de onontdekte Cilento in Campanië, Nieuws 18 augustus 2014   Onlangs schreven we over...

Lees verder

2

mei 17

2 mei 2017

Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief Cilento Droomhuizen: 1     Beste Italië liefhebbers, In het verleden heeft u op de een of andere wijze...

Lees verder

30

apr 17

30 april 2017

Artikelen in de media over Cilento

      Onderstaand artikel is afkomstig uit Il Giornale    Eén van de mooiste kusten van Italië. De Cilento...

Lees verder

22

apr 17

22 april 2017

Paestum

Eén van de vele prachtige bezienswaardigheden van Cilento en van heel Italië zijn de historitische opgravingen van Paestum. Paestum Provincie...

Lees verder

22

apr 17

22 april 2017

La Collina

Terreno Collina San Cristoforo Een bijzinder perceel met een schitternd uitzicht op de Golfo di Policastro. Dit perceel ligt c.a....

Lees verder

22

apr 17

22 april 2017

Mondi’s Quick Sacan

Juridische QuickScan     Mondi biedt haar leden een juridische QuickScan van de (voorlopige) koopovereenkomst aan: Het voorgelegde contract wordt...

Lees verder

21

apr 17

21 april 2017

Casa valle delle Querce

Geheel gerestaureerde woning aan de rand van een bergdorp met zeezicht. Vakantiehuis Casa Valle delle Querce Via Roma 105 84070...

Lees verder
Cilento Droomhuizen biedt u unieke objecten aan.
U vindt deze nergens anders!

Cilento Droomhuizen

Technisch adviesbureau voor aankoop van onroerend goed in Cilento.
Carmen & Ger Eikendal
Kraneweg 117
98718JN Groningen
050 3131439

© 2017 cilentodroomhuizen.nl

KvK nr.: 01157937

 

Algemene Voorwaarden en Opdracht tot dienstverlening.

Algemene voorwaarden

Opdracht tot dienstverlening

Meer interessante links.

Spazio Architecten: architecten & adviseurs, Nederlands management in Italië.

Mondi: belangenorganisatie voor (potentiële) eigenaren van recreatiewoningen in het buitenland.

Il Giornale
Veel informatie over Italië.

Disclaimer & Privacy

Disclaimer en privacy